Μοναστηρίου 16, 546 29 Θεσσαλονίκη

Image Alt

Capsis Hotels

Θεσσαλονικη Hotel Capsis – Εστιατορια – Μπαρ

Εστιατόριο «Βυζάντιο»

Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, το «Βυζάντιο», βρίσκεται στον ημιώροφο και είναι ένας χώρος φωτεινός και ευχάριστος διακοσμημένος με παραδοσιακά σχέδια και μοτίβα εμπνευσμένα από το Ναό των Δώδεκα Αποστόλων.

Στο εστιατόριο προσφέρεται και το φημισμένο πλέον πρωινό μας, με απεριόριστες
επιλογές από σπιτικές λιχουδιές, παραδοσιακές γεύσεις, αγνά Ελληνικά προϊόντα, αλλά και επιλογές για άτομα με ειδικές διατροφικές συνήθειες.

Ώρες πρωινού: 7:00 -10:30

alexander the great lounge capsis thessaloniki

Alexander the Great Executive Lounge

Το A La Carte εστιατόριο Alexander the Great Executive Lounge, στον ημιώροφο του Capsis, είναι ένας χώρος ατμοσφαιρικός και εκλεπτυσμένος με μαρμάρινες επενδύσεις στους τοίχους και με ένα εξαιρετικό, από απόψεως τεχνικής, αντίγραφο τοιχογραφίας που αναπαριστά την «Αρπαγή της Ευρώπης». Ο κατάλογος του εστιατορίου περιλαμβάνει πιάτα από την Ελληνική και Διεθνή κουζίνα, καθώς και ελαφριά snack, ποικιλίες για κρασί και δροσιστικές σαλάτες.

Ο χώρος δύναται να διατεθεί και για prive εκδηλώσεις, όπως εταιρικά γεύματα, δεξιώσεις (έως 100 άτομα) και cocktail parties.

Café Capsis

Στο επίπεδο του lobby του ξενοδοχείου το Café Capsis αποτελεί τον ιδανικό χώρο συνάντησης. Η κλασσική διακόσμηση και το ξύλο, δημιουργούν ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο, όπου καθημερινά προσφέρονται φρεσκοκομμένος καφές και ροφήματα, αναψυκτικά και χυμοί φρούτων, καθώς και μια ευρεία ποικιλία γλυκών, σνακ και ελαφριών γευμάτων.

Εντός του Café σε διαχωρισμένο χώρο, υπάρχει τηλεόραση, παιχνίδια, Internet corner, καθώς και βιβλιοθήκη.

cafe capsis
capsis hotel thessaloniki pool 1

The RoofTop Piscina

Στο Roof Garden του ξενοδοχείου Capsis Hotel Thessaloniki, λειτουργεί κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες το πλήρως ανακαινισμένο υπαίθριο The RoofTop Piscina, μια αληθινή όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης. Συνδυάστε το μπάνιο στην πίσίνα ή την ηλιοθεραπεία με εξωτικά κοκτέιλ, μεγάλη ποικιλία καφέδων και ροφημάτων, χορταστικά γεύματα και απολαυστικά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε το δείπνο ή το κρασί σας κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ατενίζοντας τη μαγευτική θέα της Άνω Πόλης με τα φωτισμένα κάστρα της, κάτω από τους ήχους απαλής μουσικής.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως δεξιώσεις, κοκτέιλ πάρτι ή γεύματα .

Λειτουργεί καθημερινά τη θερινή περίοδο και ανάλογα των καιρικών συνθηκών από το πρωί έως αργά το βράδυ. Η πισίνα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες, πάντα υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου ναυαγοσώστη.