Χρήσιμες Πληροφορίες

Ώρα Άφιξης:  μετά τις 14:00

Ώρα Αναχώρησης: πριν τις 12:00

Οδηγίες Πυρασφάλειας: Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν εμφανείς σημάνσεις των εξόδων κινδύνου, καθώς και ο απαραίτητος κατασβεστικός εξοπλισμός. Πλάνα διαφυγής υπάρχουν αναρτημένα σε όλα τα δωμάτια, καθώς και δίπλα στα ασανσέρ.

Περιβαντολλογική Πολιτική: Για την προστασία του περιβάλλοντος το Capsis Astoria Hotel εφαρμόζει ειδική πολιτική που αφορά στη χρήση και πλύση των λινών, την ανακύκλωση συσκευασιών, μαγειρικών λαδιών, μπαταριών και ηλεκτρονικών συσκευών.  Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο δωμάτιο. Εφαρμόζουμε επίσης συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας ψύξης- θέρμανσης και χρησιμοποιούμε λαμπτήρες οικονομίας led. Τα προϊόντα καθαρισμού, επιπλέον, που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ το χαρτί είναι από ανακυκλωμένο υλικό.

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση και τα menu μας διατίθενται και σε γραφή Braille. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς και ράμπες εισόδου.  Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας.

Πολιτική παιδιών:  Ένα παιδί έως 12 ετών φιλοξενείται δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων στα υπάρχοντα κρεβάτια. Ένα επιπλέον παιδί έως 12 ετών, με επιβάρυνση 18 € ανά διαμονή φιλοξενείται στο δωμάτιο των γονέων. Το ξενοδοχείο διαθέτει παιδικά κρεβατάκια (baby cot) άνευ χρέωσης. Σε κάθε δωμάτιο μπορεί να προστεθεί ως ένα επιπλέον παιδικό κρεβάτι ή κούνια.

Ιατρική Περίθαλψη:  Το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο. Για έκτακτα περιστατικά υγείας παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στην υποδοχή. Αν αντιμετωπίζετε κάποια αλλεργία ή  κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας που χρήζει ειδικής αντιμετώπισης παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα κρατήσεων  ή την υποδοχή πριν ή κατά την άφιξή σας.

Πολιτική κατοικιδίων:  Στο Capsis Astoria επιτρέπονται σκύλοι και γάτες έως 10kg (σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων/ 1 κατοικίδιο ανά δωμάτιο), εφόσον το ξενοδοχείο έχει ενημερωθεί πριν από την άφιξη.  Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει να μένουν στα δωμάτια μόνα και χωρίς επιτήρηση. Για την παραμονή του κατοικιδίου στο δωμάτιο ενδέχεται να υπάρξει μια εφάπαξ ανά δωμάτιο χρέωση καθαριότητας  (δεν ισχύει για τους σκύλους συνοδούς). Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση  τυχόν φθορών που θα προκαλέσουν στο ξενοδοχείο τα κατοικίδιά τους.  Παρακαλούμε φροντίστε τα κατοικίδια σας να μην προκαλούν όχληση στους λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου

Πολιτική Καπνίσματος:  Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιεινό περιβάλλον, να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές,  αλλά και σε ένδειξη σεβασμού προς τους λοιπούς πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, το κάπνισμα και άτμισμα δεν επιτρέπεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και στα δωμάτια μη καπνιζόντων.  Το κάπνισμα σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους ενδέχεται να επιφέρει χρηματική ποινή.

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago

e bannerespaE460X60