giannis

giannis

PHOTOGALLERY

Κατηγορία BristolGR

Διαβάστε περισσότερα...

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κατηγορία Χρήσιμες Πληροφορίες

Ώρα Άφιξης:  μετά τις 14:00

Ώρα Αναχώρησης: πριν τις 12:00

Οδηγίες Πυρασφάλειας: Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν εμφανείς σημάνσεις των εξόδων κινδύνου, καθώς και ο απαραίτητος κατασβεστικός εξοπλισμός. 

Περιβαντολλογική Πολιτική: Για την προστασία του περιβάλλοντος το Capsis Bristol Boutique Hotel εφαρμόζει ειδική πολιτική σχετικά με τη χρήση των Λινών. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο δωμάτιο. Τα προϊόντα καθαρισμού, επιπλέον, που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ το χαρτί είναι από ανακυκλωμένο υλικό. 

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ανελκυστήρες διαθέτουν κομβία και με γραφή BRAILLE. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ διαθέτουν χαμηλωμένο ράφι και μπανιέρα  εξοπλισμένη με λαβές. Κάθισμα ντουζιέρας και ειδικά καπάκια τουαλέτας υπάρχουν διαθέσιμα.   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας. 

Ιατρική Περίθαλψη:  Το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο. Για έκτακτα περιστατικά υγείας παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στην υποδοχή. Αν αντιμετωπίζετε κάποια αλλεργία ή  κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας που χρήζει ειδικής αντιμετώπισης παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα κρατήσεων  ή την υποδοχή πριν ή κατά την άφιξή σας.

Πολιτική κατοικιδίων:  Στο Capsis Bristol Boutique Hotel επιτρέπονται σκύλοι και γάτες έως 10kg (σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων/ 1 κατοικίδιο ανά δωμάτιο), εφόσον το ξενοδοχείο έχει ενημερωθεί πριν από την άφιξη.  Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει να μένουν στα δωμάτια μόνα και χωρίς επιτήρηση, καθώς μπορεί να παραστεί ανάγκη εισόδου στο δωμάτιο από κάποιο μέλος του προσωπικού. Για την παραμονή του κατοικιδίου στο δωμάτιο υπάρχει μια εφάπαξ ανά δωμάτιο χρέωση καθαριότητας, που ανέρχεται στα 30,00 € (δεν ισχύει για τους σκύλους συνοδούς). Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση  τυχόν φθορών που θα προκαλέσουν στο ξενοδοχείο τα κατοικίδιά τους.  Παρακαλούμε φροντίστε τα κατοικίδια σας να μην προκαλούν όχληση στους λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου

Πολιτική Καπνίσματος:  Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιεινό περιβάλλον, να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές,  αλλά και σε ένδειξη σεβασμού προς τους λοιπούς πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, το κάπνισμα και άτμισμα δεν επιτρέπεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και στα δωμάτια μη καπνιζόντων.  Το κάπνισμα σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους ενδέχεται να επιφέρει χρηματική ποινή.

Διαβάστε περισσότερα...

Παροχές και Υπηρεσίες

Κατηγορία Παροχές και Υπηρεσίες

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ανελκυστήρες διαθέτουν κομβία και με γραφή BRAILLE. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ διαθέτουν χαμηλωμένο ράφι και μπανιέρα  εξοπλισμένη με λαβές. Κάθισμα ντουζιέρας και ειδικά καπάκια τουαλέτας υπάρχουν διαθέσιμα.   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας. 

Διατροφή:  Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 7:00 έως τις 10:30 στο ισόγειο του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα στο Garbo Bar – Café – Restaurant. Το ξενοδοχείο παρέχει προνομιακές τιμές για κρατήσεις με ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή και δύναται να προσαρμόσει τα γεύματά για άτομα που έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων reservations@capsishotel.gr

Εκδηλώσεις: To Capsis Bristol Βoutique Hotel μπορεί να φιλοξενήσει μικρές επαγγελματικές συναντήσεις– παρουσιάσεις, επιχειρηματικά γεύματα αλλά και μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μικρή ιδιωτική αίθουσα  με μια άνετη τραπεζαρία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, το “Prive Room”, κατάλληλη για ιδιωτικά γεύματα και εταιρικές συναντήσεις. Το αίθριο επιπλέον του ξενοδοχείου με το εξωτερικό μπαλκόνι του μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις. Τέλος το συνεργαζόμενο  Garbo Bar Restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου μπορεί να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει  πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων. Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το event1@capsishotel.gr.

Ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες: Σε όλους τους χώρους του Capsis Bristol Boutique Hotel Thessaloniki παρέχεται ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες και ισχυρό σήμα. Στην υποδοχή του ξενοδοχείου υπάρχει Internet Station. Κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας υπάρχει δυνατότητα παροχής laptop για προσωπική χρήση κατά τη διαμονή σας.

Υπηρεσία Δωματίου: Στο ξενοδοχείο παρέχεται υπηρεσία Room Service. Κατάλογος με τα παρεχόμενα είδη θα βρείτε στο δωμάτιο.

Παιδικό κρεβατάκι: Δυνατότητα τοποθέτησης Baby Cot στο δωμάτιο για τους μικρούς μας φιλοξενούμενους, χωρίς επιβάρυνση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε μας σχετικά κατά τη διαδικασία κράτησής σας.

Δυνατότητα για Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας με μικρή επιβάρυνση.

Δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών την ημέρα της αναχώρησης άνευ χρέωσης

Καθαριότητα: Το δωμάτιό σας καθαρίζεται καθημερινά, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση με το τμήμα κρατήσεων. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επιπλέον υπηρεσία, αλλαγή πετσετών ή έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (οδοντόβουρτσα, ξυραφάκι, προϊόντα γυναικείας υγιεινής) μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή.

Υπηρεσία Απολεσθέντων: Το τμήμα Οροφοκομίας του Capsis Bristol Hotel Thessaloniki, συγκεντρώνει και αποθηκέυει τυχόν ξεχασμένα προσωπικά αντικείμενα, που εντοπίζονται στα δωμάτια των πελατών μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι έχετε ξεχάσει κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο bristol@bristol.gr  η στο reservations@capsishotel.gr.

Μεταφορά/ Transfer: Από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνι κλπ ή οπουδήποτε αλλού με προνομιακές τιμές και δυνατότητα χρέωσης και πληρωμής στο ξενοδοχείο.

Βιβλιοθήκη: Στο χώρο της υποδοχής.

Λοιπές Υπηρεσίες:  Στην προσπάθεια μας να κάνουμε τη διαμονή σας ακόμα πιο άνετη και εύκολη, η  υποδοχή του ξενοδοχείου μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντάς σας  μια σειρά υπηρεσιών όπως:    

  • Ενοικιάσεις οχημάτων
  • Συνάλλαγμα
  • Χρήση ποδηλάτων
  • Κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
  • Υπηρεσίες Courier
  • Κρατήσεις Εστιατορίων
  • Κρατήσεις για Θέατρο
  • Κρατήσεις για εκδηλώσεις-γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη
  • Αποστολή λουλουδιών
Διαβάστε περισσότερα...

Garbo Bar – Café – Restaurant

Κατηγορία Garbo Bar

Κάτι που φέρει την αίγλη του παλιού καλού σινεμά στο άκουσμά του, τη χάρη της ομορφότερης γειτονιάς της πόλης στην όψη και την ευωδία φρεσκοφουρνισμένου αφράτου ζυμαριού στην οσμή…

Το Garbo Café-Restaurant είναι ο νέος χώρος που φιλοξενείται στο διατηρητέο κτίριο στην οδό Οπλοποιού 2 με Κατούνη στα Λαδάδικα, ακριβώς κάτω από το ιστορικό ξενοδοχείο Capsis Bristol Boutique Hotel. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη Greta Garbo, την επιφανή Σουηδέζα ηθοποιό της Χρυσής Εποχής του Hollywood.

Στον ανακαινισμένο χώρο του (ο οποίος σέβεται και συνοδεύει απόλυτα το στυλ του αναπαλαιωμένου τμήματος του κτιρίου), λειτουργεί το café-bar που σερβίρει χορταστικό πρωινό και brunch, χειροποίητα ζυμαρικά και πιάτα εμπλουτισμένα με υλικά και εμπνευσμένα από τις συνταγές και γεύσεις της διάσημης μεσογειακής κουζίνας. Σήμα κατατεθέν, ο ξυλόφουρνος, του πιο μοσχομυριστού ζυμαριού πίτσας στην πόλη … και βέβαια το cocktail-bar, το οποίο θα πλαισιώνει με εξωτικές απολαύσεις τις νυχτερινές εξόδους.

Επιπλέον, η ιδιωτική αίθουσα του Garbo, το “Prive Room”, εξοπλισμένη με μια άνετη τραπεζαρία και έναν ειδικό εξοπλισμό, σας παρέχει τον ιδανικό χώρο για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις – παρουσιάσεις, τα επιχειρηματικά σας γεύματα αλλά και τα Prive Events σας !

Διαβάστε περισσότερα...

Θεσσαλονίκη – Μεγάλη Καρδιά

Κατηγορία Συμβαίνει στην θεσσαλονίκη

Μια πόλη που ξέρει να ζει, να αγαπά. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Μια μεγάλη καρδιά!

Η καμπάνια, χτίστηκε γύρω από το σύνθημα «Θεσσαλονίκη - Μεγάλη καρδιά» και τρέχει με επίκεντρο την πλατφόρμα discovergreece.com/thessaloniki-big- heart. Αποτελεί πρωτοβουλία της Marketing Greece και υλοποιείται σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Ξενοδόχων , ενώ υποστηρίζεται από φορείς όπως ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS