MainGr

Δωμάτια

Το Capsis Bristol Boutique Hotel αποτελεί ιδανική επιλογή, είτε επισκέπτεστε τη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή. Οι υπηρεσίες και παροχές 5 αστέρων του ξενοδοχείου, το καθιστούν αγαπημένο προορισμό πολλών επισκεπτών, γεγονός που πιστοποιείται από τις θετικές κριτικές που λαμβάνουμε και την υψηλή βαθμολογία που επιτυγχάνουμε στις γνωστότερες μηχανές αναζήτησης.

 Δημιουργούμε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον στην καρδιά της πόλης σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

 Έρχεστε στη Θεσσαλονίκη για ένα ρομαντικό διήμερο, για οικογενειακές διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους; Αναμφίβολα τo Capsis Bristol Boutique Hotel αποτελεί την καλύτερη και πιο αυθεντική επιλογή διαμονής.

 

Τύποι Δωματίων

Superior Guestroom

Executive Room

Bristol Suite

Family Room


ΩΡΑ CHECK OUT: 12:00

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ανελκυστήρες διαθέτουν κομβία και με γραφή BRAILLE. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ διαθέτουν χαμηλωμένο ράφι και μπανιέρα  εξοπλισμένη με λαβές. Κάθισμα ντουζιέρας και ειδικά καπάκια τουαλέτας υπάρχουν διαθέσιμα.   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας.

Παιδιά: Παιδικά κρεβατάκια διατίθενται άνευ χρέωσης. Το 1ο παιδί έως 2 ετών φιλοξενείται δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων. Το 2ο παιδί έως 2 ετών φιλοξενείται επίσης άνευ χρέωσης μαζί με τους γονείς, στον κατάλληλο τύπο δωματίου.

Κατοικίδια:  Στο Capsis Bristol Boutique Hotel επιτρέπονται σκύλοι και γάτες έως 10kg (σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων/ 1 κατοικίδιο ανά δωμάτιο), εφόσον το ξενοδοχείο έχει ενημερωθεί πριν από την άφιξη.  Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει να μένουν στα δωμάτια μόνα και χωρίς επιτήρηση, καθώς μπορεί να παραστεί ανάγκη εισόδου στο δωμάτιο από κάποιο μέλος του προσωπικού. Για την παραμονή του κατοικιδίου στο δωμάτιο υπάρχει μια εφάπαξ ανά δωμάτιο χρέωση καθαριότητας, που ανέρχεται στα 30,00 € (δεν ισχύει για τους σκύλους συνοδούς). Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση  τυχόν φθορών που θα προκαλέσουν στο ξενοδοχείο τα κατοικίδιά τους.  Παρακαλούμε φροντίστε τα κατοικίδια σας να μην προκαλούν όχληση στους λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου.

 

Κάπνισμα:  Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιεινό περιβάλλον, να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές,  αλλά και σε ένδειξη σεβασμού προς τους λοιπούς πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, το κάπνισμα και άτμισμα δεν επιτρέπεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και στα δωμάτια μη καπνιζόντων.  Το κάπνισμα σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους ενδέχεται να επιφέρει χρηματική ποινή.

Ακυρώσεις:  Για ακυρώσεις που γίνονται 3 ημέρες προ της άφιξης  δεν χρεώνονται ακυρωτικά. Ακυρώσεις τελευταίας στιγμής χρεώνονται κανονικά. Αλλαγές της τελευταίας  στιγμής επιφέρουν ενδεχόμενη επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων.

Κοντινές Αποστάσεις

ΒΕΡΓΙΝΑ
Οι Αιγές, στη θέση της σημερινής Βεργίνας του Δήμου Βέροιας, είναι η πρώτη πόλη των
Μακεδόνων και ο πυρήνας του αρχαίου Βασιλείου τους. Ο τόπος όπου για τρεις και πλέον
αιώνες βασίλεψε η οικογένεια του Φιλίππου Β′ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με την
πάροδο των χρόνων οι Αιγές πέρασαν στο περιθώριο μέχρι το 1977, όταν η σκαπάνη του
Μανόλη Ανδρόνικου έφερε ξανά στην επιφάνεια τους κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής.
Ο αρχαιολογικός χώρος με το Μουσείο των Βασιλικών τάφων είναι μια εντυπωσιακή υπόγεια
κατασκευή που εξωτερικά έχει τη μορφή χωμάτινου τύμβου και αποτελεί μνημείο
παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO με τεράστια ακτινοβολία.
Εδώ φιλοξενούνται τα σημαντικότερα κινητά ευρήματα από τους τάφους, τα οποία εκτίθενται
δίπλα στους τάφους που τα περιείχαν, ανάμεσα τους η χρυσή λάρνακα του Φιλίππου Β′,
προσωπικά αντικείμενα του Βασιλιά των Μακεδόνων και χρυσά στεφάνια βελανιδιάς και
μυρτιάς που φορούσαν οι νεκροί. Οι μοναδικές τοιχογραφίες, όπως εκείνη της ολοζώντανης
αναπαράστασης της αρπαγής της Περσεφόνης, φανερώνουν τα επιτεύγματα της ζωγραφικής
και της τέχνης στα χρόνια του ένδοξου Μακεδονικού Βασιλείου.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Με τον πιο θεαματικό καταρράκτη της Ελλάδας που πέφτει από ύψος 70 μ., τον Κάρανο, που
πήρε το όνομα του από τον πρώτο βασιλιά της Μακεδονίας, η Έδεσσα δίκαια αποκαλείται η
′πόλη των νερών′! Το Γεωπάρκο των Καταρρακτών εκτείνεται σε μια περιοχή πάνω από
100.000 τμ και προσφέρει χώρους πολιτισμού, φύσης και αναψυχής για όλους. Κάθε βράδυ
οι Καταρράκτες φωταγωγούνται, προσφέροντας εκπληκτικές εικόνες.

ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΠΟΖΑΡ)
Βρίσκονται στο Δήμο Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας. Τα ιαματικά, θερμά
νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37 ο C, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνά, με
τους επισκέπτες να έρχονται για να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες τους (θεραπευτικές –
χαλαρωτικές), αλλά και για να απολαύσουν το μοναδικού κάλλους τοπίο βουνού και δάσους,
με την πλούσια βλάστηση και τους καταρράκτες.

ΟΛΥΜΠΟΣ
Η κατοικία των δώδεκα θεών της αρχαιότητας είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και
στην κορυφή του, τον Μύτικα, φτάνει τα 2.918 μέτρα. Διαδρομές και φιλόξενα ειδικά
καταφύγια, μονοπάτια που διασχίζουν τον ορεινό όγκο, αλλά και ένα φυσικό τοπίο
απίστευτης ομορφιάς με σπάνια χλωρίδα και πανίδα περιμένουν τον επισκέπτη. Βάση
εκκίνησης για τις ευκολότερες διαδρομές το γραφικό Λιτόχωρο του Νομού Πιερίας και
πρώτος σταθμός μετά από πορεία (προσβάσιμος και με το αυτοκίνητο) η θέση Πριόνια, όπου
θα απολαύσετε την υπέροχη θέα.

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Η Αγιορείτικη μοναστική πολιτεία είναι ένας τόπος ιδιαίτερος, αφιερωμένος αποκλειστικά
στην προσευχή και τη λατρεία του Θεού, αποτελώντας εδώ και αιώνες πνευματικό φάρο για
την ορθόδοξη χριστιανική πίστη. Απομονωμένο, με πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα και
μέσα σε ένα φυσικό τοπίο απίστευτης ομορφιάς, το Άγιο Όρος βρίσκεται στην
ανατολικότερη χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη χερσόνησο του Άθωνα και καλύπτει έκταση
350 περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων. Χωρίζεται σε είκοσι αυτοδιοίκητες περιοχές, όπου
κάθε περιοχή αποτελείται από μια κυρίαρχη μονή και μοναστικούς οικισμούς γύρω από
αυτήν.
Για να επισκεφθεί κανείς το Άγιον Όρος, πρέπει να επικοινωνήσει με το γραφείο
προσκυνητών Αγίου Όρους της Θεσσαλονίκης ώστε να εκδοθεί το απαραίτητο
′Διαμονητήριο′. Η επίσκεψη επιτρέπεται μόνο σε άντρες. Οι γυναίκες (και όχι μόνο) μπορούν
να κάνουν τον παράπλου του Αγίου Όρους, μια μίνι κρουαζιέρα, κατά μήκος των Ιερών
Μονών της δυτικής όχθης του Αγίου Όρους, για ένα προσκύνημα εν πλω.

Χρήσιμες Πληροφορίες

giannis by

Ώρα Άφιξης:  μετά τις 14:00

Ώρα Αναχώρησης: πριν τις 12:00

Οδηγίες Πυρασφάλειας: Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν εμφανείς σημάνσεις των εξόδων κινδύνου, καθώς και ο απαραίτητος κατασβεστικός εξοπλισμός. 

Περιβαντολλογική Πολιτική: Για την προστασία του περιβάλλοντος το Capsis Bristol Boutique Hotel εφαρμόζει ειδική πολιτική σχετικά με τη χρήση των Λινών. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο δωμάτιο. Τα προϊόντα καθαρισμού, επιπλέον, που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ το χαρτί είναι από ανακυκλωμένο υλικό. 

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ανελκυστήρες διαθέτουν κομβία και με γραφή BRAILLE. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ διαθέτουν χαμηλωμένο ράφι και μπανιέρα  εξοπλισμένη με λαβές. Κάθισμα ντουζιέρας και ειδικά καπάκια τουαλέτας υπάρχουν διαθέσιμα.   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας. 

Ιατρική Περίθαλψη:  Το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο. Για έκτακτα περιστατικά υγείας παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στην υποδοχή. Αν αντιμετωπίζετε κάποια αλλεργία ή  κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας που χρήζει ειδικής αντιμετώπισης παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα κρατήσεων  ή την υποδοχή πριν ή κατά την άφιξή σας.

Πολιτική κατοικιδίων:  Στο Capsis Bristol Boutique Hotel επιτρέπονται σκύλοι και γάτες έως 10kg (σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων/ 1 κατοικίδιο ανά δωμάτιο), εφόσον το ξενοδοχείο έχει ενημερωθεί πριν από την άφιξη.  Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει να μένουν στα δωμάτια μόνα και χωρίς επιτήρηση, καθώς μπορεί να παραστεί ανάγκη εισόδου στο δωμάτιο από κάποιο μέλος του προσωπικού. Για την παραμονή του κατοικιδίου στο δωμάτιο υπάρχει μια εφάπαξ ανά δωμάτιο χρέωση καθαριότητας, που ανέρχεται στα 30,00 € (δεν ισχύει για τους σκύλους συνοδούς). Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση  τυχόν φθορών που θα προκαλέσουν στο ξενοδοχείο τα κατοικίδιά τους.  Παρακαλούμε φροντίστε τα κατοικίδια σας να μην προκαλούν όχληση στους λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου

Πολιτική Καπνίσματος:  Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιεινό περιβάλλον, να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές,  αλλά και σε ένδειξη σεβασμού προς τους λοιπούς πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, το κάπνισμα και άτμισμα δεν επιτρέπεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και στα δωμάτια μη καπνιζόντων.  Το κάπνισμα σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους ενδέχεται να επιφέρει χρηματική ποινή.

Διαβάστε περισσότερα...

Παροχές και Υπηρεσίες

giannis by

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ανελκυστήρες διαθέτουν κομβία και με γραφή BRAILLE. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ διαθέτουν χαμηλωμένο ράφι και μπανιέρα  εξοπλισμένη με λαβές. Κάθισμα ντουζιέρας και ειδικά καπάκια τουαλέτας υπάρχουν διαθέσιμα.   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας. 

Διατροφή:  Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 7:00 έως τις 10:30 στο ισόγειο του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα στο Garbo Bar – Café – Restaurant. Το ξενοδοχείο παρέχει προνομιακές τιμές για κρατήσεις με ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή και δύναται να προσαρμόσει τα γεύματά για άτομα που έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων reservations@capsishotel.gr

Εκδηλώσεις: To Capsis Bristol Βoutique Hotel μπορεί να φιλοξενήσει μικρές επαγγελματικές συναντήσεις– παρουσιάσεις, επιχειρηματικά γεύματα αλλά και μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μικρή ιδιωτική αίθουσα  με μια άνετη τραπεζαρία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, το “Prive Room”, κατάλληλη για ιδιωτικά γεύματα και εταιρικές συναντήσεις. Το αίθριο επιπλέον του ξενοδοχείου με το εξωτερικό μπαλκόνι του μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις. Τέλος το συνεργαζόμενο  Garbo Bar Restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου μπορεί να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει  πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων. Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το event1@capsishotel.gr.

Ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες: Σε όλους τους χώρους του Capsis Bristol Boutique Hotel Thessaloniki παρέχεται ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες και ισχυρό σήμα. Στην υποδοχή του ξενοδοχείου υπάρχει Internet Station. Κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας υπάρχει δυνατότητα παροχής laptop για προσωπική χρήση κατά τη διαμονή σας.

Υπηρεσία Δωματίου: Στο ξενοδοχείο παρέχεται υπηρεσία Room Service. Κατάλογος με τα παρεχόμενα είδη θα βρείτε στο δωμάτιο.

Παιδικό κρεβατάκι: Δυνατότητα τοποθέτησης Baby Cot στο δωμάτιο για τους μικρούς μας φιλοξενούμενους, χωρίς επιβάρυνση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε μας σχετικά κατά τη διαδικασία κράτησής σας.

Δυνατότητα για Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας με μικρή επιβάρυνση.

Δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών την ημέρα της αναχώρησης άνευ χρέωσης

Καθαριότητα: Το δωμάτιό σας καθαρίζεται καθημερινά, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση με το τμήμα κρατήσεων. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επιπλέον υπηρεσία, αλλαγή πετσετών ή έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (οδοντόβουρτσα, ξυραφάκι, προϊόντα γυναικείας υγιεινής) μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή.

Υπηρεσία Απολεσθέντων: Το τμήμα Οροφοκομίας του Capsis Bristol Hotel Thessaloniki, συγκεντρώνει και αποθηκέυει τυχόν ξεχασμένα προσωπικά αντικείμενα, που εντοπίζονται στα δωμάτια των πελατών μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι έχετε ξεχάσει κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο bristol@bristol.gr  η στο reservations@capsishotel.gr.

Μεταφορά/ Transfer: Από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνι κλπ ή οπουδήποτε αλλού με προνομιακές τιμές και δυνατότητα χρέωσης και πληρωμής στο ξενοδοχείο.

Βιβλιοθήκη: Στο χώρο της υποδοχής.

Λοιπές Υπηρεσίες:  Στην προσπάθεια μας να κάνουμε τη διαμονή σας ακόμα πιο άνετη και εύκολη, η  υποδοχή του ξενοδοχείου μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντάς σας  μια σειρά υπηρεσιών όπως:    

 • Ενοικιάσεις οχημάτων
 • Συνάλλαγμα
 • Χρήση ποδηλάτων
 • Κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
 • Υπηρεσίες Courier
 • Κρατήσεις Εστιατορίων
 • Κρατήσεις για Θέατρο
 • Κρατήσεις για εκδηλώσεις-γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη
 • Αποστολή λουλουδιών
Διαβάστε περισσότερα...

Garbo Bar – Café – Restaurant

giannis by giannis

Κάτι που φέρει την αίγλη του παλιού καλού σινεμά στο άκουσμά του, τη χάρη της ομορφότερης γειτονιάς της πόλης στην όψη και την ευωδία φρεσκοφουρνισμένου αφράτου ζυμαριού στην οσμή…

Το Garbo Café-Restaurant είναι ο νέος χώρος που φιλοξενείται στο διατηρητέο κτίριο στην οδό Οπλοποιού 2 με Κατούνη στα Λαδάδικα, ακριβώς κάτω από το ιστορικό ξενοδοχείο Capsis Bristol Boutique Hotel. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη Greta Garbo, την επιφανή Σουηδέζα ηθοποιό της Χρυσής Εποχής του Hollywood.

Στον ανακαινισμένο χώρο του (ο οποίος σέβεται και συνοδεύει απόλυτα το στυλ του αναπαλαιωμένου τμήματος του κτιρίου), λειτουργεί το café-bar που σερβίρει χορταστικό πρωινό και brunch, χειροποίητα ζυμαρικά και πιάτα εμπλουτισμένα με υλικά και εμπνευσμένα από τις συνταγές και γεύσεις της διάσημης μεσογειακής κουζίνας. Σήμα κατατεθέν, ο ξυλόφουρνος, του πιο μοσχομυριστού ζυμαριού πίτσας στην πόλη … και βέβαια το cocktail-bar, το οποίο θα πλαισιώνει με εξωτικές απολαύσεις τις νυχτερινές εξόδους.

Επιπλέον, η ιδιωτική αίθουσα του Garbo, το “Prive Room”, εξοπλισμένη με μια άνετη τραπεζαρία και έναν ειδικό εξοπλισμό, σας παρέχει τον ιδανικό χώρο για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις – παρουσιάσεις, τα επιχειρηματικά σας γεύματα αλλά και τα Prive Events σας !

Διαβάστε περισσότερα...

Bristol Suite

giannis by

Bristol Suite

Ο όρος αυθεντική Ελληνική φιλοξενία αποκτά την πραγματική του διάσταση όταν κανείς εισέρχεται στις πολυτελείς σουίτες του Capsis Bristol Boutique Hotel, όπου έχουν φιλοξενηθεί πολλές διάσημες και γνωστές  προσωπικότητες  του παγκοσμίου jet set. 

Οι σουίτες, που καταλαμβάνουν έκταση μεταξύ 32-40 τ.μ.,  χαρακτηρίζονται από τα ψηλά ταβάνια, τα χειροποίητα χαλιά που απλώνονται στα ξύλινα δάπεδα και τα μοναδικά έπιπλα και αντίκες από την προσωπική συλλογή της Λένας Καψή.  Τα ξύλινα σκαλιστά γραφεία, τα μαρμάρινα μπάνια και οι καναπέδες τύπου μπαρόκ συμπληρώνουν το σκηνικό και δημιουργούν την αίσθηση του πραγματικού «αρχοντικού» σπιτιού και στις 4 σουίτες του ξενοδοχείου. 

Όλες οι σουίτες διαθέτουν διπλά ηχομονωτικά παράθυρα, μεγάλο κρεβάτι με ανατομικό στρώμα και σαλόνι.

Ανέσεις & υπηρεσίες

 • Αυτόνομη Διαχείριση Κλιματισμού
 • Διπλά ηχομονωτικά παράθυρα
 • Ηλεκτρονικές κλειδαριές
 • Μαρμάρινο Μπάνιο με μπανιέρα ή ντους
 • Στεγνωτήρας μαλλιών
 • Προϊόντα Περιποίησης Μπάνιου
 • Ρόμπες & παντόφλες
 • Mini-Bar
 • Βραστήρας
 • Θυρίδα Ασφαλείας
 • Δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
 • Γραφείο εργασίας
 • Κλειστή ντουλάπα
 • Δωρεάν WiFi
 • Απευθείας τηλεφωνική γραμμή
 • Ειδοποίηση Αφύπνισης
 • Room Service
 • Καθημερινός καθαρισμός δωματίου
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Πλούσιο πρωινό
 • Δυνατότητα για ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή με επιπλέον επιβάρυνση

Τα δωμάτια αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα (μέγιστος αριθμός ενηλίκων 2). 

Παιδιά έως 2 ετών διαμένουν χωρίς επιβάρυνση στο δωμάτιο των γονέων (διατίθενται παιδικά κρεβατάκια άνευ χρέωσης). 

Ώρα check-in: 2:00 μ.μ.
Ώρα check-out: 12:00 π.μ.

Δυνατότητα για Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας με μικρή επιβάρυνση.

Δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών την ημέρα της αναχώρησης άνευ χρέωσης.

Δωμάτια μη καπνιζόντων διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Family Room

giannis by

Family Room

Τα Family Rooms του Capsis Bristol Boutique Hotel είναι δύο γειτονικά δωμάτια, που διαθέτουν εσωτερική πόρτα που τα συνδέει, πέραν της εξωτερικής πόρτας που του διαδρόμου.

Τα δωμάτια αυτού του τύπου είναι ιδεατά για οικογένειες ή μεγαλύτερες παρέες, καθώς δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να εκμεταλλευτούν τον πρόσθετο χώρο και τα δύο διαθέσιμα μπάνια, χωρίς να υπάρχει λόγος εξόδου στο διάδρομο.

Τα Family δωμάτια είναι ουσιαστικά ένα Executive και ένα Superior δωμάτιο που συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική πόρτα. Και τα δυο δωμάτια «βλέπουν» σε μια από τις πλέον γραφικές πλατείες των Λαδάδικων και είναι εξοπλισμένα με διπλά ηχομονωτικά παράθυρα, για να «κρατούν το θόρυβο έξω».

Ανέσεις & υπηρεσίες

 • Αυτόνομη Διαχείριση Κλιματισμού
 • Διπλά ηχομονωτικά παράθυρα
 • Ηλεκτρονικές κλειδαριές
 • Μαρμάρινο Μπάνιο με μπανιέρα ή ντους
 • Στεγνωτήρας μαλλιών
 • Προϊόντα Περιποίησης Μπάνιου
 • Ρόμπες & παντόφλες
 • Mini-Bar
 • Βραστήρας
 • Θυρίδα Ασφαλείας
 • Δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
 • Γραφείο εργασίας
 • Κλειστή ντουλάπα
 • Δωρεάν WiFi
 • Απευθείας τηλεφωνική γραμμή
 • Ειδοποίηση Αφύπνισης
 • Room Service
 • Καθημερινός καθαρισμός δωματίου
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Πλούσιο πρωινό
 • Δυνατότητα για ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή με επιπλέον επιβάρυνση

Τα δωμάτια αυτά συνδυαστικά μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα (μέγιστος αριθμός ενηλίκων ανά δωμάτιο 2). 

Παιδιά έως 2 ετών διαμένουν χωρίς επιβάρυνση στο δωμάτιο των γονέων (διατίθενται παιδικά κρεβατάκια άνευ χρέωσης). 

Ώρα check-in: 2:00 μ.μ.
Ώρα check-out: 12:00 π.μ.

Δυνατότητα για Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας με μικρή επιβάρυνση.

Δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών την ημέρα της αναχώρησης άνευ χρέωσης.

Δωμάτια μη καπνιζόντων διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Executive Room

giannis by

Executive Room

Τα Executive δωμάτια του Capsis Bristol Boutique Hotel είναι ευρύχωρα δωμάτια (28-32 τ.μ.) με εξωτερική θέα σε μια από τις γραφικές πλατείες των Λαδάδικων. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με διαφορετικά χρώματα και υφάσματα και φέρει το όνομα κάποιας προσωπικότητας συνδεδεμένης με την ιστορία της Μακεδονίας. Πρόκειται για ήσυχα δωμάτια, καθώς όλα είναι εξοπλισμένα με διπλά ηχομονωτικά παράθυρα και διαθέτουν μαρμάρινο μπάνιο, άνετα κρεβάτια με ανατομικά στρώματα, καθώς και χώρο εργασίας (γραφείο). 

Ανέσεις & υπηρεσίες

 • Αυτόνομη Διαχείριση Κλιματισμού
 • Διπλά ηχομονωτικά παράθυρα
 • Ηλεκτρονικές κλειδαριές
 • Μαρμάρινο Μπάνιο με μπανιέρα ή ντους
 • Στεγνωτήρας μαλλιών
 • Προϊόντα Περιποίησης Μπάνιου
 • Ρόμπες & παντόφλες
 • Mini-Bar
 • Βραστήρας
 • Θυρίδα Ασφαλείας
 • Δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
 • Γραφείο εργασίας
 • Κλειστή ντουλάπα
 • Δωρεάν WiFi
 • Απευθείας τηλεφωνική γραμμή
 • Ειδοποίηση Αφύπνισης
 • Room Service
 • Καθημερινός καθαρισμός δωματίου
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Πλούσιο πρωινό
 • Δυνατότητα για ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή με επιπλέον επιβάρυνση

Τα δωμάτια αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα (μέγιστος αριθμός ενηλίκων 2). 

Παιδιά έως 2 ετών διαμένουν χωρίς επιβάρυνση στο δωμάτιο των γονέων (διατίθενται παιδικά κρεβατάκια άνευ χρέωσης). 

Ώρα check-in: 2:00 μ.μ.
Ώρα check-out: 12:00 π.μ.

Δυνατότητα για Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας με μικρή επιβάρυνση.

Δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών την ημέρα της αναχώρησης άνευ χρέωσης.

Δωμάτια μη καπνιζόντων διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Superior Room

giannis by giannis

Superior Room

Τα Superior Δωμάτια με θέα είτε στην πλατεία, είτε στο εσωτερικό αίθριο του κτιρίου είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα (28-32 τ.μ.). Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με διαφορετικά χρώματα και υφάσματα και φέρει το όνομα κάποιας προσωπικότητας συνδεδεμένης με την ιστορία της Μακεδονίας. Όλα είναι εξοπλισμένα με διπλά ηχομονωτικά παράθυρα, μαρμάρινο μπάνιο και διαθέτουν άνετα κρεβάτια με ανατομικά στρώματα, καθώς και χώρο εργασίας (γραφείο). 

Ανέσεις & υπηρεσίες

 • Αυτόνομη Διαχείριση Κλιματισμού
 • Διπλά ηχομονωτικά παράθυρα
 • Ηλεκτρονικές κλειδαριές
 • Μαρμάρινο Μπάνιο με μπανιέρα ή ντους
 • Στεγνωτήρας μαλλιών
 • Προϊόντα Περιποίησης Μπάνιου
 • Ρόμπες & παντόφλες
 • Mini-Bar
 • Βραστήρας
 • Θυρίδα Ασφαλείας
 • Δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
 • Γραφείο εργασίας
 • Κλειστή ντουλάπα
 • Δωρεάν WiFi
 • Απευθείας τηλεφωνική γραμμή
 • Ειδοποίηση Αφύπνισης
 • Room Service
 • Καθημερινός καθαρισμός δωματίου
 • Υπηρεσία καθαριστηρίου
 • Πλούσιο πρωινό
 • Δυνατότητα για ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή με επιπλέον επιβάρυνση

Τα δωμάτια αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. 

Παιδιά έως 2 ετών διαμένουν χωρίς επιβάρυνση στο δωμάτιο των γονέων (διατίθενται παιδικά κρεβατάκια άνευ χρέωσης). 

Ώρα check-in: 2:00 μ.μ.
Ώρα check-out: 12:00 π.μ.

Δυνατότητα για Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας με μικρή επιβάρυνση.

Δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών την ημέρα της αναχώρησης άνευ χρέωσης.

Δωμάτια μη καπνιζόντων διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης το Capsis Hotel Thessaloniki προσφέρει ποιοτική διαμονή
και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες που ταξιδεύουν στην πόλη είτε για
αναψυχή, είτε για επαγγελματικούς λόγους.
Το Capsis είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλεως στη Βόρεια Ελλάδα και ένα από τα πλέον
ιστορικά καταλύματα της πόλης . Στο σημείο μηδέν, στην πλατεία Δημοκρατίας, κοντά στο
σιδηροδρομικό σταθμό και το λιμάνι και σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό και
εμπορικό κέντρο της πόλης, αποτελεί την ιδανική επιλογή φιλοξενίας. Διαθέτει
ανακαινισμένα και εργονομικά δωμάτια και σουίτες, εστιατόρια και μπαρ, προηγμένες
συνεδριακές εγκαταστάσεις, γυμναστήριο και χαμάμ, καθώς και εξωτερική πισίνα στο Roof
Garden. Οι παροχές του ξενοδοχείου υποστηρίζονται άρτια από αναβαθμισμένες υπηρεσίες
και άψογη εξυπηρέτηση, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικειότητας και ζεστασιάς, που
διαφοροποιεί και χαρακτηρίζει τα Capsis.

Με μια ματιά

o 407 σύγχρονα δωμάτια και πολυτελείς σουίτες, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα
δωμάτια για ΑμΕΑ
o 13 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων
o Εστιατόριο Βυζάντιο (αίθουσα πρωινού)
o Alexander the Great Executive Lounge (A La Carte Restaurant)
o The RoofTop Piscina στο Roof Garden (θερινή περίοδος)
o Café Capsis 
o Υπόγειο φυλασσόμενο Parking
o Γυμναστήριο
o Κομμωτήριο
o Μαγαζί με είδη δώρων
o Χαμάμ, αίθουσα μασάζ και σάουνα (Polis Hammam)
o Εξωτερική πισίνα στο Roof Garden (θερινή περίοδος)
o Δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους
o Business Office / Internet station

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS