Τα Capsis Hotels στο Λίβανο!

Τα Capsis Hotels - Thessaloniki & Heraklion ταξιδεύουν στο Λίβανο! 

Η Director of Sales των Capsis, Κυρία Ανατολή Καπνίδου, θα παρευρεθεί στο Τουριστικό Β2Β workshop στην Βηρυτό: Greece meets Lebanon στις 16 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση αυτή θα κληθούν τουριστικά γραφεία της Βηρυτού και από την πλευρά της Ελλάδας θα παραβρεθούν εκπρόσωποι περιφερειών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Εχει κληθεί επίσης και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Βηρυτό.

Τα Capsis Hotels στο Λίβανο στο Τουριστικό Β2Β workshop στην Βηρυτό: Greece meets Lebanon

Η αγορά του Λιβάνου θεωρείται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για την χώρα μας λόγω της θρησκείας (το 40% των λιβανέζων είναι Χριστιανοί), της αγάπης που έχουν για τα νησιά μας, τις παραλίες μας και την πρωτεύουσα μας, την Αθήνα. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε επίσης ότι οι Λιβανέζοι αγαπούν τα ψώνια και όταν ταξιδεύουν ξοδεύουν πολλά χρήμματα.

“Θεωρούμε ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα αυτή η παρουσίαση που θα προσφέρει αρκετή γνώση για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας στα γραφεία εξερχόμενου τουρισμού, και παράλληλα θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και νέους προορισμούς” τονίζει η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, ιδρύτρια και γενική διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας, Travel Media Applications.

1418724749800

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου στο Greek Club της Βηρυτού και θα βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Πηγή : http://traveldailynews.gr/

e bannerespaE460X60