Δωμάτια

Το Capsis Bristol Boutique Hotel αποτελεί ιδανική επιλογή, είτε επισκέπτεστε τη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή. Οι υπηρεσίες και παροχές 5 αστέρων του ξενοδοχείου, το καθιστούν αγαπημένο προορισμό πολλών επισκεπτών, γεγονός που πιστοποιείται από τις θετικές κριτικές που λαμβάνουμε και την υψηλή βαθμολογία που επιτυγχάνουμε στις γνωστότερες μηχανές αναζήτησης.

 Δημιουργούμε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον στην καρδιά της πόλης σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

 Έρχεστε στη Θεσσαλονίκη για ένα ρομαντικό διήμερο, για οικογενειακές διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους; Αναμφίβολα τo Capsis Bristol Boutique Hotel αποτελεί την καλύτερη και πιο αυθεντική επιλογή διαμονής.

 

Τύποι Δωματίων

Superior Guestroom

Executive Room

Bristol Suite

Family Room


ΩΡΑ CHECK OUT: 12:00

Προσβασιμότητα:  Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με τρόπο που να διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ανελκυστήρες διαθέτουν κομβία και με γραφή BRAILLE. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τα δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ διαθέτουν χαμηλωμένο ράφι και μπανιέρα  εξοπλισμένη με λαβές. Κάθισμα ντουζιέρας και ειδικά καπάκια τουαλέτας υπάρχουν διαθέσιμα.   Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση το τμήμα κρατήσεων είναι στη διάθεσή σας.

Παιδιά: Παιδικά κρεβατάκια διατίθενται άνευ χρέωσης. Το 1ο παιδί έως 2 ετών φιλοξενείται δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων. Το 2ο παιδί έως 2 ετών φιλοξενείται επίσης άνευ χρέωσης μαζί με τους γονείς, στον κατάλληλο τύπο δωματίου.

Κατοικίδια:  Στο Capsis Bristol Boutique Hotel επιτρέπονται σκύλοι και γάτες έως 10kg (σε συγκεκριμένους τύπους δωματίων/ 1 κατοικίδιο ανά δωμάτιο), εφόσον το ξενοδοχείο έχει ενημερωθεί πριν από την άφιξη.  Τα κατοικίδια δεν θα πρέπει να μένουν στα δωμάτια μόνα και χωρίς επιτήρηση, καθώς μπορεί να παραστεί ανάγκη εισόδου στο δωμάτιο από κάποιο μέλος του προσωπικού. Για την παραμονή του κατοικιδίου στο δωμάτιο υπάρχει μια εφάπαξ ανά δωμάτιο χρέωση καθαριότητας, που ανέρχεται στα 30,00 € (δεν ισχύει για τους σκύλους συνοδούς). Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση  τυχόν φθορών που θα προκαλέσουν στο ξενοδοχείο τα κατοικίδιά τους.  Παρακαλούμε φροντίστε τα κατοικίδια σας να μην προκαλούν όχληση στους λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου.

 

Κάπνισμα:  Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιεινό περιβάλλον, να αποφύγουμε τις δυσάρεστες οσμές,  αλλά και σε ένδειξη σεβασμού προς τους λοιπούς πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου, το κάπνισμα και άτμισμα δεν επιτρέπεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και στα δωμάτια μη καπνιζόντων.  Το κάπνισμα σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους ενδέχεται να επιφέρει χρηματική ποινή.

Ακυρώσεις:  Για ακυρώσεις που γίνονται 3 ημέρες προ της άφιξης  δεν χρεώνονται ακυρωτικά. Ακυρώσεις τελευταίας στιγμής χρεώνονται κανονικά. Αλλαγές της τελευταίας  στιγμής επιφέρουν ενδεχόμενη επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων.

Facebook Twitter Google+ Pinterest