Υπηρεσίες ξενοδοχείου

Υπηρεσία στάθμευσης

Συνεργαζόμαστε με ένα από τα μεγαλύτερα υπόγεια φυλασσόμενα parking της πόλης και αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μεταφορά του οχήματός σας από και προς αυτό. Η υπηρεσία στάθμευσης προφέρεται με επιπλέον επιβάρυνση 9 €.

Room Service

Στο ξενοδοχείο παρέχεται υπηρεσία Room Service. Κατάλογος με τα παρεχόμενα είδη υπάρχει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ

Με σεβασμό στη διαφορετικότητα και τις ανάγκες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες εφαρμόσαμε στο σύνολο των εγκαταστάσεων μας τις διεθνείς προδιαγραφές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με αναπηρία, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να προσφέρουμε κάθε επιπλέον εξατομικευμένη υπηρεσία. Το ξενοδοχείο, επιπλέον διαθέτει δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ.

Baby Cot

Δυνατότητα τοποθέτησης Baby Cot στο δωμάτιο για τους μικρούς μας φιλοξενούμενους, χωρίς επιβάρυνση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε μας σχετικά κατά τη διαδικασία κράτησής σας.

Φύλαξη αποσκευών

Στο Capsis Astoria Hotel υπάρχει ειδικός χώρος για τη φύλαξη αποσκευών, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Θυρίδες Ασφαλείας

Στο χώρο της υποδοχής υπάρχουν θυρίδες ασφαλείας για την φύλαξη τιμαλφών. Χρηματοκιβώτια υπάρχουν και σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Υπηρεσία Απολεσθέντων

Το τμήμα Οροφοκομίας του Capsis Astoria Hotel , συγκεντρώνει και αποθηκεύει τυχόν ξεχασμένα προσωπικά αντικείμενα, που εντοπίζονται στα δωμάτια των πελατών μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι έχετε ξεχάσει κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο info@astoriacapsis.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Σιδερωτήριο - Καθαριστήριο

Οι υπηρεσίες καθαριστηρίου/σιδερωτηρίου του Capsis Astoria Heraklion είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή, με παράδοση εντός 24 ωρών (Παρασκευή: Παραλαβή έως 12:00).

Φαρμακείο

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Υπηρεσίες ομορφιάς & μασάζ

Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με έμπειρους αισθητικούς και μασέρ προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς. Για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με την υποδοχή του ξενοδοχείου.

Δωμάτια για καπνίζοντες και μη καπνιζοντες

Το Capsis Astoria Heraklion διαθέτει ως επί το πλείστον δωμάτια μη καπνιστών. Έχει εξασφαλίσει όμως και έναν όροφο αποκλειστικά για καπνιστές.

Ευρετήριο υπηρεσιών του ξενοδοχείου

Δείτε το ευρετήριο υπηρεσιών του ξενοδοχείου

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago