Υπηρεσίες

Προσβασιμότητα:  Με ιδιαίτερη ευαισθησία και απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, δημιουργήσαμε ειδικά δωμάτια για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, αλλά κυρίως με γνώμονα τις πραγματικές απαιτήσεις των ατόμων αυτών. Όλοι οι χώροι του Ξενοδοχείου, επιπροσθέτως είναι σχεδιασμένοι με τρόπο τέτοιο, που να διευκολύνουν την εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση των πελατών. Οι σκύλοι συνοδείας επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Late Check Out:  Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, παρέχουμε τη δυνατότητα για Late Check Out στις 16:00 το απόγευμα, αντί στις 12:00 το μεσημέρι, ως είθισται στα περισσότερα ξενοδοχεία. Η υπηρεσία Late Check Out παρέχεται για περιορισμένο αριθμό δωματίων και κατόπιν διαθεσιμότητας με μικρή οικονομική επιβάρυνση. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων reservations@astoriacapsis.gr.

Ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες: Σε όλους τους χώρους του Capsis Astoria  παρέχεται ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες και ισχυρό σήμα. Στο lobby του ξενοδοχείου υπάρχει οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο Internet Station. Κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας υπάρχει δυνατότητα παροχής laptop για προσωπική χρήση στο δωμάτιό σας.

Διατροφή: Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 7:00 έως τις 10:30 στο εστιατόριο «ΕΡΩΦΙΛΗ» του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο παρέχει προνομιακές τιμές για κρατήσεις με ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή και δύναται να προσαρμόσει τα γεύματα για άτομα που έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων reservations@astoriacapsis.gr.

Υπηρεσία Δωματίου: Στο ξενοδοχείο παρέχεται υπηρεσία Room Service. Κατάλογος με τα παρεχόμενα είδη θα βρείτε στο δωμάτιο. Διατίθεται μενού ημέρας και νυχτερινό μενού με συγκεκριμένες προτάσεις. Για την υπηρεσία δωματίου υπάρχει χρέωση δίσκου.

Μεταφορά/ Transfer: Από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνι κλπ ή οπουδήποτε αλλού με προνομιακές τιμές και δυνατότητα χρέωσης και πληρωμής στο ξενοδοχείο.

Παιδικό κρεβατάκι: Δυνατότητα τοποθέτησης Baby Cot στο δωμάτιο για τους μικρούς μας φιλοξενούμενους, χωρίς επιβάρυνση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε μας σχετικά κατά τη διαδικασία κράτησής σας.

Φύλαξη αποσκευών: Στο Capsis Astoria υπάρχει ειδικός χώρος για τη φύλαξη αποσκευών, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Καθαριότητα: Το δωμάτιό σας καθαρίζεται καθημερινά, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση με το τμήμα κρατήσεων. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επιπλέον υπηρεσία ή αλλαγή πετσετών μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή.

Υπηρεσία Απολεσθέντων: Το τμήμα Οροφοκομίας του Capsis Astoria, συγκεντρώνει και αποθηκεύει (για διάστημα 6 μηνών) τυχόν ξεχασμένα προσωπικά αντικείμενα, που εντοπίζονται στα δωμάτια των πελατών μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο. Για την αποστολή απολεσθέντων οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ”deliverpack.com”. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι έχετε ξεχάσει κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@astoriacapsis.gr  η στο reservations@capsishotel.gr.

Θυρίδες Ασφαλείας: Στο χώρο της υποδοχής υπάρχουν θυρίδες ασφαλείας για την φύλαξη τιμαλφών. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν χρηματοκιβώτια.

Βιβλιοθήκη: Στο χώρο του Cafe.

Λοιπές Υπηρεσίες:  Στην προσπάθεια μας να κάνουμε τη διαμονή σας ακόμα πιο άνετη και εύκολη, η  υποδοχή του ξενοδοχείου μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντάς σας  μια σειρά υπηρεσιών όπως:    

 • Υπηρεσία στάθμευσης (επιπλέον χρέωση)
 • Ενοικιάσεις οχημάτων
 • Υπηρεσίες ομορφιάς & μασάζ (επιπλέον χρέωση)
 • ATM στο χώρο του Lobby
 • Κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
 • Κρατήσεις για εκδρομές και άλλες δραστηριότητες
 • Υπηρεσίες Courier
 • Υπηρεσία Baby Sitting (επιπλέον χρέωση)
 • Κρατήσεις Εστιατορίων
 • Κρατήσεις για Θέατρο
 • Κρατήσεις για εκδηλώσεις-γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη
 • Παραγγελία λουλουδιών
 • Ιατρική φροντίδα

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago

e bannerespaE460X60