Παραλίες

Πολύ κοντά στο Ηράκλειο υπάρχουν μεγάλες ανοιχτές και καλά οργανωμένες παραλίες για να απολαύσετε το μπάνιο σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κεντρική θέση του Capsis Astoria Heraklion επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε παραλίες που βρίσκονται τόσο στα δυτικά όσο και στα ανατολικά της πόλης.

Παραλία του Καρτερού στην Αμνισό : Καρτερός είναι ένας παραθαλάσσιος τουριστικός οικισμός, συνεχόμενος με τον οικισμό της Αμνισού και βρίσκεται 8 χιλιόμετρα Ανατολικά από το Ηράκλειο. Στη περιοχή των οικισμών Καρτερός και Αμνισός υπήρχε το επίνειο της Κνωσού επί της βασιλείας του Μίνωα,. Η πρόσβαση από το Ηράκλειο είναι πολύ εύκολη με τακτικά και πυκνά δρομολόγια λεωφορείων, με ταξί και με νοικιασμένα ή ιδιωτικά αυτοκίνητα. Η παραλία είναι μεγάλη και καλά διαμορφωμένη για κολύμπι με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ναυαγοσώστες κλπ.

Η παραλία Χάνι Κοκκίνη είναι η τεράστια αμμουδερή παραλία με ρηχά νερά, 12 χιλιόμετρα ανατολικά από τη πόλη του Ηρακλείου, μπροστά στον ομώνυμο οικισμό-τουριστικό θέρετρο. Είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι της νεολαίας είναι μια πολύ καλά οργανωμένη παραλία για κολύμπι και θαλάσσια σπορ ενώ διαθέτει πολλά beachbar για ατέλειωτες ώρες ξεκούρασης δίπλα στη θάλασσα.

Η Αμμουδάρα είναι η μεγάλη και αμμουδερή (όπως λέει και το όνομα της) παραλία σε απόσταση 5 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου. Είναι πολύ καλά οργανωμένη για κολύμπι με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ναυαγοσώστες κλπ και θαλάσσια σπορ. Η περιοχή είναι τουριστικό θέρετρο και διαθέτει πολλά καφέ, εστιατόρια και beach bar.

Τα Λινοπεράματα βρίσκονται 8 χιλιόμετρα επίσης δυτικά του Ηρακλείου στον ομώνυμο, οικισμό και διαθέτει οργανωμένη παραλία, πολλά ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ.

To Παλαιόκαστρο είναι μια μικρή παραλία με βότσαλα 10 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου, προφυλαγμένη από τους ισχυρούς βόρειους ανέμους και προσφέρεται για κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Λόγω των βράχων είναι ιδανική για ψαροντούφεκο.

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago