Στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, μέσα στο ιστορικό κέντρο και δίπλα στο Παγκοσμίου φήμης Αρχαιολογικό Μουσείο, το Capsis Αstoria Hotel συνδυάζει την άνετη και ποιοτική διαμονή με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όσους ταξιδεύουν σ τη μεγαλόνησο, είτε για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, είτε για λόγους ξεκούρασης και αναψυχής.


περισσότεραΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ
ΗΡΘΑΤΕ
heraklion

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στην Αίγυπτο. Εκεί η οικογένεια Capsis ίδρυσε το πρώτο της ξενοδοχείο , το Capsis House Egypt. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Θάνος και η Μαρίκα Καψή, δημιούργησαν στην Ελλάδα μία από τις πρώτες αλυσίδες ξενοδοχείων, τα Capsis Hotels. Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης με το ξενοδοχείο Capsis Astoria στην πλατεία ελευθερίας το έτος 1966 και στην συνέχεια το Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη το έτος 1970. Μαζί με τα “Capsis Beach Hotel and Bungalows” στην Αγία Πελαγία Kρητης, το ‘’Metropolitan Capsis Hotel and Apartments’’...

περισσότερα

Η
Ιστορία
μας

Έμφαση στην ποιότητα
Εστίαση σε αυτό που μας κάνει διαφορετικούς
Χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες πρακτικές
Έμφαση στην συνεχή βελτίωση

Οι
Αρχές
μας

Είμαστε εδώ για τους επισκέπτες μας
Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά
Οι άνθρωποι των Capsis πρέπει να νιώθουν καλά για την εργασία στα Capsis Hotels
Οι επισκέπτες & οι άνθρωποι των Capsis πρέπει να έχουν μια ικανοποιητική εμπειρία στα Capsis Hotels

Η
φιλοσοφία
μας

Στο Capsis Astoria Heraklion έχουμε απόλυτη συναίσθηση ότι οφείλουμε να λειτουργούμε σαν ενεργά μέλη του τόπου μας και να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στο να απαλύνουμε ή να μετριάσουμε ταπροβλήματα που ταλανίζουν την σύγχρονη κοινωνία. Στηρίζουμε οργανισμούς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από συνεχείς δωρεές και δράσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΩΦΟΡΟΣ-Φιλοζωικό σωματείο, ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ κ.α. Επιπλέον χρησιμοποιούμε βέλτιστες πρακτικές σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, όπως διαχείριση & ανακύκλωση λιπών-ελαίων, προγράμματα ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ ηλεκτρονικών συσκευών & μπαταριών, χρήση απορρυπαντικών φιλικών στο περιβάλλον, εξοικονόμηση χαρτιού, χρήση λαμπτήρων LED, κ.α.

Η
Κοινωνική
ευθύνη μας

Η φιλοξενία είναι μια σημαντική λέξη για τους Έλληνες και μεταφράζετε ελεύθερα και ως «αγάπη για τους αγνώστους» ή «αγάπη για τους ξένους». Η λέξη αυτή έχει βαθιές ρίζες που φτάνουν έως και το Θεό Δία, τον πατέρα όλων των Θεών, που μεταξύ άλλων έχει και τον τίτλο του «φιλόξενου» ή «αυτού που αγαπάει τους ξένους».

περισσότερα

Φιλο
ξενία

  1. Καλώς Ήρθατε
  2. Η Ιστορία Μας
  3. Oι Αρχές μας
  4. Η φιλοσοφία μας
  5. Η Κοινωνική ευθύνη μας
  6. Φιλοξενία

photo
gallery

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago

e bannerespaE460X60