Πλ. Ελευθερίας 11, 712 01 Ηράκλειο – Κρήτης

Παροχες – Συνεδριακοί χώροι – Hotel Capsis

Προσβασιμότητα σε όλους τους χώρους του Hotel Capsis Astoria και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Εστιατορια

Θα βρείτε 3 υπέροχα εστιατόρια για να γευματίσετε στο Lobby, στον χώρο του ημιώροφου και στο ανανεωμένο Roofgarden του ξενοδοχείου.

Έναν όροφο κάτω από την ρεσεψιόν θα βρείτε το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του ξενοδοχείου του οποίου η χρήση είναι δωρεάν για τους πελάτες.

Απολαύστε το ποτό ή το cocktail σας στα 2 ασυναγώνιστα bar στον χώρο του lobby ή στον χώρο του Αegean View Rooftop bar στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου.

Στο χώρο της υποδοχής.

Στο ξενοδοχείο θα βρείτε ένα δωμάτιο τηλεόρασης και παιχνιδιών για στιγμές ψυχαγωγίας το οποίο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Μια πλήρης βιβλιοθήκη σας περιμένει  για να ηρεμήσετε και να διαβάσετε το βιβλίο της αρεσκείας σας.

Οι υπερσύγχρονες 3 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων είναι διαθέσιμες για επαγγελματικά συνέδρια αλλά και για παντός τύπου εκδηλώσεις.

Από την αρχή του καλοκαιριού είναι ανοιχτό για το κοινό το Aegean View Rooftop και η αναζωογονητική πισίνα του ξενοδοχείου. Η χρήση της πισίνας είναι δωρεάν για όλους τους πελάτες του Capsis Hotel Astoria.

elGreek
en_USEnglish elGreek