Πλ. Ελευθερίας 11, 712 01 Ηράκλειο – Κρήτης

Αγορα
  /    /  Αγορα
Astoria Hotel Ηράκλειο Αγορά

Αγορα

Η οδός Δαιδάλου (δίπλα ακριβώς από το Capsis Astoria Heraklion) είναι ο διασημότερος δρόμος του Ηρακλείου για ψώνια. Εδώ θα βρείτε όλες τις γνωστές φίρμες ενδυμάτων, θα κάνετε μια ευχάριστη βόλτα στον πεζόδρομο και θα απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας το βράδυ καθώς διαθέτει και κάποια από τα ωραιότερα καφέ και μπαρ της πόλης.

Στην Πλατεία Λιονταριών, πολύ κοντά στο Capsis Astoria Heraklion, εκεί που καταλήγει η Δαιδάλου, διαθέτει επίσης πολλά επώνυμα καταστήματα. Η περιπλάνηση σας για ψώνια μπορεί να συνεχιστεί στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, που διαθέτει ανάλογες επιλογές.

Στην οδό 25ης Αυγούστου, στο κέντρο θα βρείτε σουβενίρ αλλά και τράπεζες για κάνετε τις αναλήψεις σας και να συνεχίσετε τα ψώνια σας.

Η οδός 1821 μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο εμπορικό προορισμός σας για βιβλιοπωλεία και καταστήματα ενδυμάτων. Η βόλτα σας μπορεί να ολοκληρωθεί στην οδό Καλοκαιρινού για ρούχα και παπούτσια σε πολύ καλές τιμές.

Η Δημοτική Αγορά, ( που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το Capsis Astoria Heraklion) παράλληλος της οδού 1866. Είναι ένα μέρος που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε κατά την παραμονή σας στο Ηράκλειο. Είναι μια αγορά που έχει τη μυρωδιά των βοτάνων και τη γεύση των περίφημων τοπικών προϊόντων.

elGreek
en_USEnglish elGreek