Εκδηλώσεις

Ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις, αξεπέραστες εκδηλώσεις

Αξιοποιώντας την προνομιακή θέση των ξενοδοχείων μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, γεγονός που εξασφαλίζει εύκολη και άμεση πρόσβαση προς και από αυτά, αναπτύξαμε στο έπακρο τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων.

Οι συνεδριακές αίθουσες των Ξενοδοχείων μας διαθέτουν τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, εξειδικευμένο προσωπικό και πλήθος επιπρόσθετων δυνατοτήτων για άμεση και απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την εκδήλωση σας.

Πιστεύουμε στη δύναμη της διαπροσωπικής επικοινωνίας, επειδή τίποτα δεν είναι τόσο προσωπικό και  τόσο ανθρώπινο, όπως μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Μια ευγενική χειραψία. Ένα κοινό αστείο. Μια εμπνευσμένη συζήτηση.

Η φιλοσοφία μας είναι να συνεργαστούμε μαζί σας σε όλες τις λεπτομέρειες, ευγενικά και επιδέξια και να δημιουργήσουμε μαζί σας μια επιτυχημένη εκδήλωση, επιλύοντας όλα τα τυχόν προβλήματα. Όλα τα παραπάνω μας καθιστούν μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές για κάθε είδους επιχειρηματική, κοινωνική, εκπαιδευτική, και καλλιτεχνική εκδήλωση.

καντε κρατηση
καντε κρατηση

&nbsp

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555 

Bρείτε μας στον χάρτη

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, 71201 Ηράκλειο Κρήτης
e-mail: info@astoriacapsis.gr
Τηλ: +30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

Bρείτε μας στον χάρτη

βραβευσεισ
capsis
hotels

trip_advisor trivago